Αρχική Σελίδα

Beijing  Topsky  Century Holding Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής
  Πεκίνο Topsky ως εργοστάσιο και κατασκευαστής, που βρίσκονται στο Πεκίνο, η πρωτεύουσα της Κίνας, που καλύπτει έναν τομέα 3000 τετραγωνικών μέτρων και που εγγράφονται με 42.000.000 RMB.

  Ο αριθμός εργαζομένων μας είναι πάνω από 100, οι οποίοι είναι όλοι ειδικευμένοι και πεπειραμένοι για να εγγυηθούν για τη μαζική παραγωγή μέσα υψηλή - ποιότητα. Εκτός αυτού, κάθε woker πρέπει να έχει ακριβή και οι τυποποιημένες καταρτίσεις πριν από παίρνουν να απασχοληθούν και να έχουν στην κανονική κατάρτιση από καιρού εις καιρόν.

  Μια μεγάλη ποσότητα των πεπειραμένων εργαζομένων παρέχει μια αξιόπιστη εγγύηση για μαζικός και υψηλός - ποιοτική παραγωγή. Είμαστε αρκετά σε θέση πλησίον 500 κομμάτια ανά ημέρα για να ικανοποιήσουμε τις μεγάλες απαιτήσεις διαταγής από τους πελάτες μας.

  Το Topsky είναι αναγνωρισμένο με ISO9001 και διατηρεί πάντα μια ακριβή στάση απέναντι στον ποιοτικό έλεγχο και το εργασιακό περιβάλλον για να εξασφαλίσει ότι η πιστοποίηση διατηρείται.
  Beijing  Topsky  Century Holding Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
  Beijing  Topsky  Century Holding Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
  Beijing  Topsky  Century Holding Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2
   
  Beijing  Topsky  Century Holding Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3
   
 • Ε & Α
  Η ποιότητα είναι το πρώτο στοιχείο, από το βασικό υλικό στις συναρμολογήσεις προϊόντων με το κόστος προσανατολισμένο.
  Η ασφαλής και εύκολη λειτουργία είναι το δεύτερο στοιχείο, που προστατεύει την παραγωγή και την εγκατάσταση, που βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής, που εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων.
  Η γενικότητα είναι το τρίτο στοιχείο, παρεμπόδιση ανεπιθύμητη για την κακή χρήση και για τις καλύτερες κατανομές καταλόγων.
  Η δυνατότητα εφαρμογής είναι το τέταρτο στοιχείο, εγγμένος τα προϊόντα εφαρμόζεται σε κάθε Beijing  Topsky  Century Holding Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0region.as πολύ όπως πιθανός.
  Η κατάλληλη εγκατάσταση είναι το πέμπτο στοιχείο, που εξασφαλίζει πελάτες εύχρηστους.
  Η συσκευασία είναι το έκτο στοιχείο, που εξασφαλίζει χωρίς ζημία της μεταφοράς.
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing  Topsky  Century Holding Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Tina Yu

Τηλ.:: 86-10-57621296

Φαξ: 86-10-5762-1266

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)